esp | cat
Hola! Iniciar sessió
Hola! Iniciar sessió
Entrar
carro: (buit)
Aun no ha añadido nungún producto al carro
carro:
Atenció telefònica 937 256 335

Servei de perruqueria canina i felina

Perquè la higiene i la imatge son importants!

La convivència dels animals a la nostra llar fa de la higiène una necessitat per a ells mateixos (paràsits, malalties de la pell, ...) i per la seva relació amb la seva família humana (brutícia i pèl mort a la casa, sanitat en la seva relació amb nosaltres, ...etc). A més la seva imatge també és un detall a tenir en compte.

Realitzem al seu gos el millor tall segons la raça: trimming o stripping. I si el seu gos no és de raça també tenim preparat el millor servei estètic personalitzat per a ell, sempre tenint en compte els gustos del propietari.

I per als gats també oferim un bon servei. Perquè tot i que no surtin al carrer o no s'embrutin tan com un gos, per la seva pell i cabell son necessaris un bany periòdicament, neteja d'orelles, tall d'ungles i buidat de pèl mort que solen empassar-se al llepar-se i que els hi ocasiona problemes gastrointestinals amb força freqüència.

Banyem i arreglem qualsevol raça de gos o gat sense adormir-los.

Tècnica Stripping: Races de pèl dur

QUÈ ÉS?

La tècnica del stripping s'usa únicament en les races de pèl dur (Schnauzer, Westie, Foxterrier, etc). Consisteix bàsicament en treure el pèl mort a mà, o bé ajudant-se de eines especials. El arrencat del pèl mort es fa exercint una estirada no molt forta ja que surt sense problemes. 

Les races de pèl dur tenen un mantell format d'una capa superior de pèl dur i aspre i una subcapa de pèl molt més suau i fi. L'arrel del pèl és més gran que el diàmetre del porus, llavors quan el cabell mor, no cau fàcilment, llevat que sigui ajudat, amb un raspall, a mà, enganxant-se en algun lloc, etc. 

El pèl que no es desprèn, obstrueix el fol.licle dificultant el naixement de nou pèl, fins i tot pot danyar el fol licle i impedir el naixement de més pèl. Això pot derivar en infeccions i dermatitis.

PER QUÈ EL STRIPPING?

Antigament la gran majoria de gossos, (i les races de pèl dur també) eren al camp. Durant la seva caça de rates, conills... cada dia s'enganxaven amb esbarzers, arbustos, etc. El pèl els protegia de tot això i a conseqüència perdien pèl mort i subpèl. Actualment l'estil de vida de totes aquestes races és totalment diferent, i això no afavoreix la rotació natural del pèl. És per això que s'utilitza el stripping.

ELS HI FA MAL?

Si el stripping es fa bé, en cap moment l'animal pateix ni se li fa mal. Només li farà mal si s'arrenca pèl arrelat, però un perruquer professional i expert mai cometrà aquest error.

Les Nostres Tarifes

  • Servei de Bany inclou: tallar ungles + buidar glàndules anals + arreglar potes, cara i zona genital + pentinar + perfumar.
  • Servei de Tall inclou: Servei de Bany + Tall (a màquina o tisora).
  • Muda i nusos: 10€ a 20€ extres.
  • Tallar ungles: 5€
  • Es necessari la reserva d'hora amb antelació: Tel. 93 725 63 35 o info@morerazoo.com
[...]
Carregant...
[...]
Carregant...
Informació legal

Empresa: Comercial Farell, S.L.

NIF: B-58085143

Adreça: C/ Corominas, 19-21, 08201 Sabadell (Barcelona)

Telèfon: 937 256 335

e-mail: info@morerazoo.com

 

Producte afegit al cistell de la compra.
Processar compra
Seguir añadiendo
loading   Carregant...
Ha oblidat la seva contrasenya?

Introdueixi el seu email a continuació i li enviarem un email amb la contrasenya:

Enviar
[...]
Carregant...