esp | cat
Hola! Iniciar sessió
Hola! Iniciar sessió
Entrar
carro: (buit)
Aun no ha añadido nungún producto al carro
carro:
Atenció telefònica 937 256 335

Servei a domicili

A Morera Zoo Shop estem especialitzats en productes per a mascotes, disposem d'un ampli ventall d'accessoris, aliments, joguines i llaminadures per a gossos, gats, ocells, rosegadors, peixos i rèptils. Treballem amb les millors marques del mercat i volem que la teva experiència de compra sigui perfecta, per això tenim el servei d’entrega a domicili més eficient.

T'oferim totes les comoditats perquè realitzis la teva comanda i la rebis directament a casa en aquella franja horaria més et convingui. 

Pots realitzar la compra de menjar, joguines o accessoris per a la teva mascota, sense haver de moure't de casa gràcies al sistema d’entrega a domicili que oferim a la ciutat de Sabadell i a la comarca del Vallés Occidental.

 

Si desitges obtenir més informació del servei d’entrega a domicili de Morera Zoo Shop pots trucar-nos al 937 256 335 i et solucionarem qualsevol dubte que et pugui sorgir.

Terminis d’entrega

Realitzem enviaments a Sabadell i a les ciutats que pertanyen a la Comarca del Vallès Occidental. Els nostres terminis de lliurament són els següents:

Si realitzes la teva comanda des de Sabadell la rebràs de forma fàcil a casa teva en 24 hores laborables, en aquella franja horària que millor et convingui.

Aquelles comandes realitzades des de qualsevol ciutat del Vallés Occidental es lliuraran en 48h, en la franja horària concertada.

[...]
Carregant...
[...]
Carregant...
Informació legal

Empresa: Comercial Farell, S.L.

NIF: B-58085143

Adreça: C/ Corominas, 19-21, 08201 Sabadell (Barcelona)

Telèfon: 937 256 335

e-mail: info@morerazoo.com

 

Producte afegit al cistell de la compra.
Processar compra
Seguir añadiendo
loading   Carregant...
Ha oblidat la seva contrasenya?

Introdueixi el seu email a continuació i li enviarem un email amb la contrasenya:

Enviar
[...]
Carregant...